Despre Scoala de Pedalat

De unde a pornit Scoala de Pedalat?

Scoala de Pedalat® este prima academie de ciclism din Romania si a fost infiintata la inceputul anului 2012 de catre sportivul Alexandru Calta, practicant Bike-Trial cu o experienta de peste un deceniu in arta pedalatului extrem. Totul a pornit de la abilitatea iesita din comun de a manevra bicicleta si dorinta de a impartasi pasiunea pentru vehiculul cu doua roti. Inca de la inceput proiectul a cunoscut un succes rasunator datorita imaginii consacrate a sportivului fondator care transmite o relationare excelenta intre intelect, organism si bicicleta. Primii cursanti au venit pe data de 3 Iunie 2012, iar pana in prezent se numara cateva zeci de oameni care au invatat sa mearga pe bicicleta, au capatat incredere in trafic, au invatat regulile de circulatie si diverse trick-uri/tehnici prin care sa isi mareasca performanta in competitii.

Ce este Scoala de Pedalat si cui se adreseaza?

Scoala de Pedalat descrie un INSTRUMENT REAL si util in conectarea oamenilor cu pasiunea lor pentru bicicleta. Este recomandat deopotriva incepatorilor care vor sa invete bucuria mersului pe bicicleta si pasionatilor care deja pedaleaza si vor sa impinga performanta actuala catre un nivel superior. Incepand de la copii, adolescenti si pana la adulti, serviciile disponibile pun in lumina cerintele si asteptarile clientilor indiferent de nivelul lor de pregatire.

Cum poate fi folosit acest instrument?

Cu ajutorul cursurilor simti ca pedalezi in siguranta (mai ales cand vine vorba de traficul bucurestean), vezi cum treptat ti se consolideaza o fundatie solida si apoi ai putea sa auzi chemarea catre performanta in discipline ca trial, bmx, freeride, street, dirt, downhill si cross country. Workshop-urile, taberele si demonstratiile stimuleaza si incurajeaza comunitatea biciclistilor iar service-ul vede ca bicla ta sa fie mereu gata de noi aventuri.


Cum te poti inscrie la Scoala de Pedalat?

Pentru a uita de aglomeratie, accidente, frica, stres si intalniri la care mereu ajungi tarziu, pentru a simti linistea placuta din timpul unei plimbari cu bicicleta si pentru a vedea cum zilnic progresezi impingand performatele tale tot mai sus si spulberand orice bariere, asigura-te ca ti-ai rezervat un loc la cursul potrivit pentru tine.

Daca primul gand e sa renunti spunand-ti ca nu ai bicicleta, e defecta, sau nu esti in stare pentru asta, afla ca poti beneficia de bicicleta de scoala si service-ul iti poate resuscita bicicleta veche cat ai clipi, iar tu nu trebuie sa fii in stare sa faci nimic decat sa fii la locul potrivit in momentul potrivit ;) Asadar tu decizi daca acum e momentul sa ne contactezi telefonic la 0732SCOALA sau utilizand formularul rapid de aici.


Comments are closed.